WIE ZIJN WIJ?

StreamingProf.nl

StreamingProf verzorgt streaming diensten voor organisaties en bedrijven. Jan Willem Looze en André de Laat zijn StreamingProf gestart vanuit de idee dat de kansen van live streaming optimaal gebruikt moeten worden. Geweldig wat er allemaal kan met Teams en Zoom. Maar als filmprofessionals dachten wij: dat moet beter en aantrekkelijker kunnen.

Schrijf of bel ons voor meer informatie en offerte.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 - 51174099  Jan Willem Looze

06 - 48462359  André de Laat

 

OVER JAN WILLEM LOOZE

Jan Willem Looze produceert, monteert en regisseert korte films, documentaires en opdrachtfilms met zijn bedrijf OJtv. Daarnaast monteert hij als freelance editor tv-programma’s en langere documentaires voor de HUMAN, de NTR en de VPRO.
Hij is een ervaren filmeditor, cameraman en regisseur gespecialiseerd in documentaires en korte films voor sociale media.

Jan Willem doceert AV bij het ROC Noord in Amsterdam. Hij schreef het scenario voor de korte fictiefilm Buitenvrees die hij ook  produceerde en regisseerde. In de film speelt acteur René van ’t Hof de rol van gevangene en cabaretier Erik van Muiswinkel de rol van gevangenisdirecteur. De film zal in 2021 in de nieuwe bioscoop De Filmkoepel in Haarlem in première gaan.

OVER ANDRE DE LAAT

André de Laat is filmmaker, producent en docent. Zijn productiebedrijf AdeL Producties maakt documentaires, korte films en opdrachtfilms. Hij maakt bij voorkeur persoonlijke films waarbij verbeeldingskracht een grote rol speelt. Zijn laatste documentaire De Rijksbouwmeester is te zien op Vimeo On Demand.

Hij is eigenaar van MEOP | Media Opleidingen in Amsterdam. Als ervaren filmdocent is hij opgenomen in het register van het CRKBO.
Daarnaast is hij werkzaam als adviseur, coach, editing consultant voor film- en tv-makers.

André de Laat studeerde aan het Nationaal Radio- en Filmtechnisch lnstituut (NaRaFl) in Brussel. Hij werkte als freelance filmcameraman en als filmeditor bij het NOS Journaal. Daarna monteerde hij als video-editor bij het NOB voor de omroepen actualiteiten, documentaires, tv-drama. Voor het NOB werkte hij ook als post-production supervisor, team- en projectmanager.

Copyright 2020 StreamingProf